www.jobstafetten.dk
Kontaktoplysninger til denne jobsøger kræver aktivt abonnement til Jobstafet.dk
Klik her for login eller oprettelse af abonnement
 Dygtig medarbejder til avlsbesætning 01-06-2017 

Anonym, kontakt regionskontor
Jobstafet Vestsjælland
Center Alle 6

4683 Rønnede
Danmark

Telefon: 87408763
Email: adp@seges.dk

www.landboungdom.dk

Tilbyder job som: Faglært

Arbejdsområde: Svine produktion: Søer

Stillingsbeskrivelse:

Produktionen på Smakkerup består af 320 årssøer, fordelt på 120 Duroc søer med produktion af højværdi grise til avl, og 200 LY søer med produktion af 30 kgs grise. Produktionen foregår i pæne og velindrettede stalde med højeste sundhedsstatus.

Besætningen passes af 3 medarbejdere.

Din hovedopgave vil blive at passe vores klima- og afprøvningsstalde, samt køre traktor ved leveringer. Vi søger derfor en medarbejder, der brænder for, og har erfaring med at passe grise og som har prøvet at køre med traktor og vogn før.
Derudover deltager du også i de øvrige opgaver i stalden, og for kendskab til hele produktionsforløbet, så du kan stå for pasningen af hele besætningen i weekenden.
Der stilles store krav til datasikkerhed. Du skal derfor også have lyst og flair for at arbejde med nøjagtighed i dataregistreringen i avlsarbejdet.
Som person er du god til at arbejde efter faste systemer, samtidig med at du har lyst til at udvikle produktionsmetoderne sammen med teamet i stalden.

Vi tilbyder et spændende job i gode fysiske rammer og et ungt team.

Yderligere oplysning hos besætningsleder Kasper Kristiansen. Ansøgningen sendes på mail til Smakkerup.avl@astrup.dk. Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Arbejdstid: 37 timers arbejdsuge. Hver 3 weekend og helligdag
ID-Nr: 138906 Jobstart: 01-06-2017
Eller efter aftale
Opslået: 19-05-2017 Jobslut:
Kørekort: Traktor Kost: Ingen
Sprogkundskaber: Dansk

Logi: Ingen
Mulighed for værelse på Astrup Gods
Virksomheden
Produktionsomfang: Svine produktion: Søer 320 stk.

Beskrivelse:
Astrup Gods har svineproduktion på Smakkerup. På Smakkerup er der 120 Duroc søer med produktion af avlsgrise og 200 LY produktions søer. Produktionen foregår i moderne stalde med løsgående søer i stabile grupper i drægtighedsstalden og almindelige farestier i sektioner, klimastaldene er sektionerede 2 klimastalde. Der fodres med indkøbt tørfoder. Der er gode personale forhold med frokostrum m.v.

Astrup Gods er smukt beliggende nær Jyderup på Vestsjælland.