www.jobstafetten.dk
Kontaktoplysninger til denne jobsøger kræver aktivt abonnement til Jobstafet.dk
Klik her for login eller oprettelse af abonnement
 Har du lyst til at skabe endnu bedre resultater på Bøgely 01-05-2017 

Anonym, kontakt regionskontor
Jobstafet Viborg
Asmildklostervej 9

8800 Viborg
Danmark

Telefon: 87408751
Email: lmje@seges.dk

www.landboungdom.dk

Tilbyder job som: Faglært, Fodermester - afd. leder, Driftsleder

Arbejdsområde: Planteavl: Salgsafgrøder
Svine produktion: Søer

Stillingsbeskrivelse:

Som afdelingsleder hos os får du ansvaret for farestalden på Bøgely. Bøgely ligger ved Vorgod, tæt på Videbæk i Vestjylland.

Vi har 485 søer med salg af 30 kg grise. Bøgely har gennemgået en stor udvikling og vi producere nu 34,6 grise pr årso og 17 levendefødte pr so - og der er potentiale til mere.

Vi tilbyder dig et job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine erfaringer og ideer. Du får ansvar for de daglige opgaver i stalden og skal have overblik over hele produktionen. Til at hjælpe dig har du ejer samt 2-3 ansatte, som du også har ansvaret for at lede, motivere og sparre med.

Du er ambitiøs af natur og arbejder struktureret på at nå vores mål. Du trives med ansvar og ledelse fordi du er udadvendt og faglig stærk inden for svineproduktion. Du taler og forstår dansk.

For dig personligt er her rig mulighed for selvudvikling. Du får et stort ansvar og mulighed for daglig sparring med ejer. Du får gode rammer og lov til at sætte mål samt mulighed for at nå dem. Vi tilbyder dig gode arbejdsforhold og gode kolleger.

Send skriftlig ansøgning til Rekruttering@sagro.dk, mærket 'Bøgely' eller send en sms til Mette Fjordside, Sagro på 23689154

Vi glæder os til at høre fra dig

Arbejdstid: hver 3. weekend
ID-Nr: 143003 Jobstart: 01-05-2017
snarest muligt
Opslået: 15-05-2017 Jobslut:
Kørekort: Traktor Kost: Ingen
Sprogkundskaber: Dansk

Logi: Ingen
Virksomheden
Produktionsomfang: Planteavl:  140 ha Salgsafgrøder
Svine produktion: Søer 485 stk.

Beskrivelse:
Produktionen består af 485 søer. Status MS-PRRS DK. Egen kernebesætning til produktion af polte. Smågrise sælges ved 30 kg. Hjemmeblander