www.jobstafetten.dk
Kontaktoplysninger til denne jobsøger kræver aktivt abonnement til Jobstafet.dk
Klik her for login eller oprettelse af abonnement
 Har du ambitioner om en solid svineproduktions karriere? 15-07-2017 

Anonym, kontakt regionskontor
Jobstafet Viborg
Asmildklostervej 9

8800 Viborg
Danmark

Telefon: 87408751
Email: lmje@seges.dk

www.landboungdom.dk

Tilbyder job som: Fodermester - afd. leder

Arbejdsområde: Svine produktion: Søer

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger en dygtig svineleder til at udvikle og lede dagligdagen i vores svineproduktion med 1400 søer beliggende nord for Sunds ved Herning.

Du vil blive leder for vores 6 dygtige medarbejdere, og hvis du har motivationen, så udvikler vi dit ledertalent og din egen lederstil til opgaven. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag med sparring og support fra ejer, som også indgår i vagtplanen i weekender m.m.

Samarbejde i et stærkt team
Du skal være god til at opbygge overblik og spille sammen med et velfungerende team for at sikre høj produktivitet, høj sundhed og høj dyrevelfærd. Fra starten gennemgår du et introforløb, så du får indblik i vores staldsystem, teknikker i stalden og aktuelle arbejdsprocedurer, så du klædes ordentligt på til opgaven.

Vi drikker morgenkaffe sammen, og en gang ugentligt holder vi møde for at dele viden og erfaringer, følge op på vores resultater og planlægge den kommende tids aktiviteter. Her er et åbent læringsmiljø, hvor vi også taler om det økonomiske aspekt i produktionen.

Skab en solid karriere
Dine kollegaer og ejer står klar til at hjælpe dig. Motivationen er i top, og vi arbejder målrettet på at skabe succes for vores landbrug. Du får gode udviklingsmuligheder og du vil få ansvar for ledelse af det daglige arbejde i stalden, ansvar for farestalden, sundhed og opfølgning på produktionens resultater.

Vi arbejder med de nyeste ledelsesværktøjer og sparrer med højt kvalificerede rådgivere. Du bydes indsigt i bedriftens økonomi, indsigt i bedriftens dispositioner og medvirker ved formulering af svineproduktionens nøgletal til budgetlægning og opfølgning derpå.

Vi prioriterer tid til kursus og efteruddannelse samt deltagelse i relevante erfa-grupper.

Den ideelle ansøger
? Er systematisk, rydelig og analytisk, og du har altid dit fokus rettet mod gode helhedsorienterede løsninger i dit arbejde
? Er uddannet produktionsleder, virksomhedsleder, agrarøkonom eller lignende
? Er vedholdende og bliver motiveret af at skabe gode resultater og komme i mål efter en god indsats
? Kæmper loyalt for de aftaler, vi sammen indgår
? Kan fremvise gode resultater fra tidligere ansættelser, herunder relevante referencer

Vi glæder os til at høre fra dig
Fortæl os kort og klart, hvorfor vi skal have netop dig til samtale. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, da opstart er fra 1. august. Vi venter dog gerne på den rette ansøger.

I ansættelsesprocessen vil du blive tilbudt en analyse af din DISC profil, som giver både dig og ejer gode kort på hånden til at etablere et velfungerende samarbejde samt sikre din trivsel fra første dag.

Send din ansøgning til Rekruttering@sagro.dk mærket ”solid svineproduktionskarriere, Sunds BKP2017”

Arbejdstid: Passe hver anden weekend
ID-Nr: 143532 Jobstart: 15-07-2017
Snarest muligt, hvorfor der afholdes samtaler løbende som der indkommer ansøgninger til. Vi venter gerne på den helt rette ansøger.
Opslået: 10-07-2017 Jobslut: Kandidater som søger med sigte på flerårig ansættelse, vil blive foretrukket.
Kørekort: Personbil Kost: Ingen
Sprogkundskaber: Engelsk, Dansk

Logi: Ingen
Vi hjælper gerne med at finde passende beboelse på egnen
Virksomheden
Produktionsomfang: Svine produktion: Søer 1400 stk.

Beskrivelse:
Vi driver en moderne svineproduktion med 1400 søer, i et nyere produktionsanlæg. Planteavls opgaven udlejet.

Vi anvender moderne ledelses principper, hvor team-spirit og godt arbejdsmiljø, styrkes ved fælles morgenkaffe og ugentlige medarbejdermøder, for en åben og struktureret dialog. Man får succes i jobbet her, ved at være udviklings orienteret, initiativrig og ordholden.