www.jobstafetten.dk
Kontaktoplysninger til denne jobsøger kræver aktivt abonnement til Jobstafet.dk
Klik her for login eller oprettelse af abonnement
 Medarbejder til Antonius slagtesvine produktion 01-10-2017 

Anonym, kontakt regionskontor
Jobstafet Vestsjælland
Center Alle 6

4683 Rønnede
Danmark

Telefon: 87408763
Email: adp@seges.dk

www.landboungdom.dk

Tilbyder job som: Ufaglært, Landbrugsassistent, Faglært

Arbejdsområde: Svine produktion: Slagtesvin

Stillingsbeskrivelse:

Søgaard er en kombineret planteavls- og svinebedrift med 460 ha og svineproduktion med 12.000 velfærdsgrise i Antonius konceptet. Vi er en bedrift i fortsat udvikling, med en ung medarbejderstab. vi har en fri, ansvarlig og åben kultur med involvering af medarbejderne i planlægning og beslutninger.

Vi søger en frisk medarbejder, der vil være med på holdet. Du er uddannet landmand eller har erfaring med pasning af slagtesvin. Evt. erfaringer fra anden branche. Afhængig af dit udgangspunkt sørger vi for den nødvendige oplæring.

Dine arbejdsopgaver bliver pasning af Antonius slagtesvin, sammen med driftsleder og anden medarbejder. Opgaverne består af modtagelse af smågrise, dagligt opsyn, sygerunde og medicinering, sætte i foder, udvejning og levering af slagtesvin - samt klargøring og vask af stald til næste hold.

Vi tilbyder en plads på et godt team, med mulighed for indflydelse på din egen dagligdag og udvikling af dine kompetencer i forhold til dine ønsker og virksomhedens behov.

Yderligere oplysninger hos Morten Thorkilsen, tlf. 20 12 35 64. Ansøgning på mail: m.thorkilsen@newmail.dk, inden 15. september.

Arbejdstid: 37 timers arbejdsuge incl. hver anden weekend og helligdag
ID-Nr: 143798 Jobstart: 01-10-2017
Eller når muligt
Opslået: 25-08-2017 Jobslut:
Kørekort: Personbil Kost: Ingen
Sprogkundskaber: Engelsk, Dansk

Logi: Værelse
Virksomheden
Produktionsomfang: Svine produktion: Slagtesvin 12000 stk. prod./år

Beskrivelse:
Søgaard er en planteavlsbedrift på 460 ha med spisekartofler, roer, foderkorn, lidt frø og maskinstation. Derudover produceres 12.000 Antonius slagtesvin. Bedriften er beliggende på Vestsjælland. Vi er en bedrift i fortsat udvikling og har et mål om høj effektivitet og god produktionsøkonomi, samtidig med at vi er en god arbejdsplads, hvor det er sjovt og udviklende at være en del af teamet.