www.jobstafetten.dk
Kontaktoplysninger til denne jobsøger kræver aktivt abonnement til Jobstafet.dk
Klik her for login eller oprettelse af abonnement
 Øster Haunstrup søger driftsleder der kan udvikle kollegaer 10-10-2017 

Anonym, kontakt regionskontor
Jobstafet Viborg
Asmildklostervej 9

8800 Viborg
Danmark

Telefon: 87408751
Email: lmje@seges.dk

www.landboungdom.dk

Tilbyder job som: Faglært, Fodermester - afd. leder, Driftsleder

Arbejdsområde: Kvæg produktion: Malkekvæg

Stillingsbeskrivelse:

Kan du se dig selv i en hverdag, hvor du har hovedansvaret for en selvstændig produktion med robotkøer, samtidig med at du indgår i et fælles lederansvar med en driftslederkollega ift. den samlede produktion?

Har du lyst til at være en del af en besætning, der vil være blandt de bedste produktionsmæssigt, mens vi fortsat øger virksomhedens størrelse?

Motiverer det dig at være på et dansk team, der sætter det sociale i højsædet, så vi fælles udvikler hinanden?

Vi ønsker at styrke vores ledelsesfundament, idet vores produktion har udviklet sig de seneste år. Vi søger en leder til vores ene site, der ligger 500 meter fra hovedejendommen. Derfor vil du også have opgaver begge steder, så vi sikrer bedst mulig pasning af dyrene. Det er vores ønske, at begge ledere kan indgå i et stærkt team og supplere hinanden.

Du skal have en frisk personlighed, der kan skabe liv og glæde omkring dig. Det hele går bare meget nemmere, når man er omgivet af fis og ballade. Derfor er glimt i øjet og løshængende smil vigtig på Øster Haunstrup.

Det er et krav, at du taler flydende dansk, og i øvrigt har flere års erfaring med at passe køer og meget gerne som driftsleder. Alternativt skal du være et talent, der virkelig vil gøre en indsats for at skabe resultater og udvikle dig kvægfagligt og ikke mindst som leder.

Produktionen består af 800 køer og 14 robotter. Ydelsesmæssigt ligger vi pt. lige under 11.000 Kg EKM. Derudover driver vi godt 500 ha., men disse opgaver håndteres af vores markfolk som vi også bruger til vedligehold i stalden.

Vi er et ungdommeligt team med 12 ansatte i alt. Vi er meget fleksible ift. at hjælpe hinanden. Grundlæggende kan det meste lade sig gøre, hvis vi holder højt humør og er positive. Arbejdstiden er som udgangspunkt 42 timer. Arbejdstiden er inkl. hver 3. weekend.

Niels Haunstrup er 7. generation på gården, hvor familien siden 1828 har kæmpet dagligt for at skabe gode resultater og godt arbejdsmiljø. Vi håber, at du som talentfuld kvægmand, kan få vores køer til at skabe fantastiske resultater.

Skriftlig ansøgning sendes til mail@osterhaunstrup.dk hurtigst muligt. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende cv og beskrivelse af dig selv.

Alle ansøgere behandles fortroligt!

Arbejdstid:
ID-Nr: 144121 Jobstart: 10-10-2017
Opslået: 10-10-2017 Jobslut:
Kørekort: Personbil Kost: Ingen
Sprogkundskaber: Dansk

Logi: Ingen
Virksomheden
Produktionsomfang: Kvæg produktion: Malkekvæg 800 stk.
Planteavl:  540 ha Grovfoder

Beskrivelse: