Jobstafet Log ind

Kvinde, 31 år

6893 Hemmet

Jeg er faglært landmand med køer, og efter næsten 3 års trofast tjeneste hos nuværende arbejdsgiver er det tid til nye udfordringer og oplevelser. Jeg ønsker at finde et sted hvor der er mulighed for at få noget ansvar, have kontakt til dyrlæge, inseminør og der er plads til at man kan komme med rundt hos de forskellige dyregrupper - Jeg har arbejdet i malkestald under min elevtid, men har de sidste 3 år arbejdet med robotter - Dog har jeg lidt men’ efter en arbejdsskade med armen, så jeg er desværre bange for at det ikke er muligt at komme tilbage til malkestalden, derfor vil jeg gerne fortsætte i robotstald, men jeg er også interesseret i enten at komme ud og passe slagtekalve eller helt at skifte køerne ud med f.eks. Får og geder - dog har jeg ikke den store erfaring med disse, men jeg er frisk på at lære noget nyt.
Jeg har altid været vant til at have en todelt dag både som elev men også som faglært, men eftersom jeg nu rykker teltpælene op og flytter sammen med kæresten ønsker jeg at få en sammenhængende dag, så det er muligt at få bedre tid til familien.

Jeg blev færdig som faglært landmand februar 2015 fra Center for jordbrug (Lægård Landbrugsskole) i Holstebro med speciale i husdyr, nærmere bestemt kvæg.

Erfaring og kompetencer

Jeg har i forbindelse med min uddannelse til dyrepasserassistent været i skolepraktik hos en landmand med 160 malkekøer, som blev malket med robotter, i sammenlagt 5 måneder. Og har i forbindelse med min uddannelse til faglært landmand siden feb. 2012 været i praktik hos en landmand med 130 køer. Her har jeg malket om eftermiddagen og hveranden weekend - Og ellers har jeg været med i den daglige pasning af kalve, kvier og køer. I den sidste praktikperiode har jeg haft ansvaret for reproduktionen, jeg har været med ved dyrlægebesøg og stået for alle indberetninger.
Jeg har efter endt uddannelse arbejdet som malker og kalvepasser ved en lille bedrift med omkring 120 køer. Hos nuværende arbejdsgiver har jeg ansvaret for stalden. Det vil sige jeg har stået for dyrlægebesøg, kontakt til inseminør, alle registreringer og behandlinger og sørget så vidt muligt for at robotterne har kørt optimalt.

Landbrugselev Ansager
februar 2012 - september 2014 2 år 8 måneder

Daglig malkninger, passe kalve, indberette, reproduktionen, dyrlægebesøg osv.

Malker Tarm
februar 2015 - juni 2016 1 år 5 måneder

Malke køer og passe kalve

Medhjælper Sdr. Bork
september 2016 - nu 2 år 11 måneder

Passe køer og robotter, passe kalve, reproduktion, dyrlæge, goldning osv.

Uddannelse

Landmand med speciale i Kvæg Holstebro
februar 2013 - januar 2015 2 år
Personlig baggrund

Jeg har altid været interesseret i at arbejde med dyr, og har da jeg var helt lille været meget ude og hjælpe mine bedsteforældre på deres minkfarm - Udover det har jeg haft "halvpart" i en hest, hvor jeg stod for udmugning, fodring og sørgede for at hesten blev striglet og kom på fold.

Fritidsinteresser
Jeg kan godt lide at tilbringe min tid sammen med kæresten, mine venner, min familie, læse bøger, gå i biografen, til koncerter, hjemlig hygge med mine dyr og i vinterhalvåret bruger jeg også gerne lidt tid på zumba

Opret en arbejdsgiverprofil og se kontaktoplysninger

Opret profil Log ind

Dit næste skridt


Fakta

Køn Kvinde

Alder 31

Bor i 6893 Hemmet

Vil gerne arbejde Op til 50 km fra 6800 Varde

Arbejdsområder Kvæg: Malkekvæg, Kødkvæg, Slagtekvæg, Kalve, Nicheproduktion: Geder, Får, Pelsdyr: Mink

Ønsket stillingstype Medhjælper, Lederstilling: Fodermester

Arbejdstider Fuldtid

Sprog Dansk, Engelsk

Opslået 12.07.2019

Jobstart 05.08.2019

CV ID 10778

Opret søgeagent På baggrund af dette CV