Jobstafet Log ind
keyboard_arrow_left Tilbage til søgningen

Fodermester søger nye udfordringer

Mand, 21 år

6780 Skærbæk

Mine ønsker til mit nye job som fodermester er:
At jeg vil få noget ansvar og er med til at tager beslutninger indenfor det område jeg vil få ansvar for. Jeg vil gerne lære nye ting og se hvordan andre landmænd gør det. Jeg kan også deltage i opgaver i marken.

Erfaring og kompetencer

Jeg har erfaring indenfor.
Malke, foder, kalvepasning, klovbeskæring, markarbejde, reproduktion, inseminere, dyrelægebesøg, inseminør. Jeg kan finde ud af at reparer ting som er i stykker.

Driftleder/Fodermester Skærbæk, Sønderjylland
nu

Bor på ejendommen som jeg har passet siden min chef har overtaget den i marts månde 2018. Der har jeg passet 220 malkekøer og 150 kvier og kalv. og i sommers 2018 gik vi ned på 150 køer kælvninger og kalve ved mig længer. Har selv insemineret det hele og passet dyrelæge. Har haft en til at hjælpe mig med at malke

Uddannelse

Landmands uddannelse Sjestrup i syddanmark
nu
Personlig baggrund

Jeg er født og opvokset på en ejendom med 100 køer som er blevet til 350 køer i dag. Der har jeg hjulpet til lige siden jeg kunne stå har værte med til mange sjove ting. Har altid været besat af hvad der sket der hjemme. Har næsten altid cyklet i skole for så var man 20 min før hjemme så man kunne nå og lave noget.
Har været på efterskole i 2 år det har styrket mig meget. Derefter tog jeg på landbrugskole og afsluttede min eksamen i 31/1 2018 og derefter startede jeg som fodermester og blev så forfremmet til driftleder d.28/3 2018. da der blev købt en ejendom mere til med 220 køer og tilsvarne kvier.

Fritidsinteresser
Har en hund så der går der meget tid med. Er meget sammen med famile. Har en gamle traktor som der også går lidet tid med.

Opret en arbejdsgiverprofil og se kontaktoplysninger

Opret profil Log ind

Dit næste skridt


Fakta

Køn Mand

Alder 21

Bor i 6780 Skærbæk

Vil gerne arbejde Op til 50 km fra 6690 Gørding

Arbejdsområder Kvæg

Ønsket stillingstype Medhjælper: Faglært landmand

Interesseret i økologi Ja

Arbejdstider Fuldtid

Sprog Dansk, Engelsk

Certifikater Ja: Sprøjtecertifikat, Truckcertifikat, Medicinhåndtering

Kørekort Bil, Traktor

Opslået 14.03.2019

Jobstart 02.06.2019

CV ID 20915

Opret søgeagent På baggrund af dette CV