Jobstafet Log ind
keyboard_arrow_left Tilbage til søgningen

Alsidig og energisk ung mand søger fremtidig arbejdsplads

Mand, 20 år

6500 Vojens

Faglært landmand, der har færdiggjort 2. hovedforløb d. 1. Februar, søger stilling i jordbruget.

Jeg har været på efterskole for 5 år siden på Ladelund efterskole, derefter påbegyndte jeg min landmandsuddannelse med 6 måneders praktik. Efter det og mellem mine andre praktikpladser har jeg taget grundforløb på Gråsten Landbrugsskole og begge hovedforløb på Jordbrugets Uddannelses Center Aarhus.

Erfaring og kompetencer

Inden efterskole (2013-2014) var jeg arbejdsdreng på en økologisk kvægbedrift med 110 økologiske køer, her stod jeg for malkning samt pasning af dyrene.

Før grundforløb var jeg i 6 måneders praktik på en bedrift nær Haderslev. Her indgik jeg i et team, der havde 750 søer, hvor alt blev solgt til slagteri. Jeg stod primært for 800 hektar sammen med en driftleder og chefens søn til tider. Ved sæsonafslutning passede jeg slagtesvin og klimastald.
Efter grundforløb var jeg igen i praktik på samme bedrift, hvor jeg havde samme arbejdsopgaver med større ansvar.
Gården er på 800 hektar, og vi kørte pløjefridyrkning.

Efter 1. hovedforløb var jeg på en bedrift nær Christiansfeld. Denne bedrift var en opformeringsbesætning med 350 søer og 250 hektar til egen produktion. Mine arbejdsområder var primært udenfor, hvor jeg i vinterperioden stod for vedligehold af bygninger, renovering og servicering af traktorer. Derudover havde jeg fast fra 7-9 hver morgen gennemgang af poltestalden, hvor jeg stod for medicinering og håndtering af andre praktiske opgaver. Jeg var ansat som markmand, som betød at jeg i foråret, sommeren og efteråret brugte adskillige timer i marken med pløjning, såning, sprøjtning og tilsvarende.
Reference: Povl Søren Skøtt 4026 2020

Uddannelse

Faglært Landmand Aarhus
august 2015 - februar 2019 3 år 7 måneder

August 2018 til Februar 2019 sad jeg frivilligt i elevrådet på landbrugsskolen, hvor vi diskuterede forhold, fagmiljø og det sociale samvær.

Personlig baggrund

Jeg er opvokset på en svineejendom nær Agerskov med 150 søer og 100 hektar. Her fandt jeg interessen for landbrug, og jeg har altid arbejdet og stået til rådighed, når der har været brug for hjælp.

De seneste 7 år har min far og jeg lavet wrap-hø i baller i vægtklassen 30-40 kg, som vi har solgt til hesteproducenter og andre mindre hobbybedrifter. Her hjalp jeg med skårlægning, vendning og sammenrivning af høet samt presning og wrapning. Det er stadig en stor interesse for mig.

I dag bor mine forældre og jeg på en nedlagt ejendom med 15 hektar og 70 moderfår. Vi producerer og sælger stadig wrap-hø og lammekød.

Fritidsinteresser
Jeg har altid haft en stor interesse for jagt og har altid været med når min bror eller far har været på jagt. Jeg regner selv med at tage jagttegn indenfor de næste par år.

Derudover ser jeg stadig jævnligt venner fra efterskole og hjemmefra.

Opret en arbejdsgiverprofil og se kontaktoplysninger

Opret profil Log ind

Dit næste skridt


Fakta

Køn Mand

Alder 20

Bor i 6500 Vojens

Vil gerne arbejde I Sydjylland

Arbejdsområder Planteavl, Maskinstation: Landbrugsarbejde, Entreprenør, Vedligehold, Service af grønne områder, Fjerkræ: Kyllinger, Høns, Nicheproduktion: Specialafgrøder, Geder, Får

Ønsket stillingstype Medhjælper: Faglært landmand, Maskinfører

Interesseret i økologi Ja

Arbejdstider Fuldtid

Sprog Engelsk, Dansk

Certifikater Ja: Sprøjtecertifikat, Medicinhåndtering

Kørekort Bil, Traktor

Opslået 11.01.2019

Jobstart 24.01.2019

CV ID 23538

Opret søgeagent På baggrund af dette CV