Jobstafet Log ind
keyboard_arrow_left Tilbage til søgningen

Engageret og løsningsorienteret elev søger praktikplads

Mand, 17 år

5970 Ærøskøbing

Jeg søger en praktikplads fra sommeren 2019. Mine interesser er inden for kvægbrug, både malkekvæg og ammekvæg, og markbrug. Jeg søger en praktikplads hvor jeg kan være i stalden, men også gerne hjælpe i marken i sæsonen. Det må gerne være en økologisk bedrift.

Erfaring og kompetencer

Jeg er vant til at arbejde med kødkvæg og malkekvæg, og har haft med køer at gøre hele mit liv. Jeg er vand til at håndtere og aflæse dyrene. Jeg har også malket.
Jeg har også kørt en del traktor, og lavet markarbejde såsom at pløje, harve, tromle, vende hø, skrålægget, kørt baller, spredt møg mm. og frontlæsserarbejde. Jeg har også kørt meget minilæsser. I sommers kørte jeg også lidt mejetærsker.

Jeg har arbejdet på Vindeballe Kro, først som opvasker, derefter som opvaskerchef hvor jeg stod for vagtplan for de andre opvaskere. Derefter rykkede jeg over i køkkenet, hvor jeg hjalp kokken.
Jeg har også arbejdet, -og opbygget vores egen gedebesætning, hvor jeg selv har stået for pasning og pleje. Jeg har også erfaring inden for arbejde med frilandsgrise.
Jeg har også været i praktik ved en af danmarks dygtigeset jersey avlere. Der udover har jeg været i Irland i 3 uger i VFU

Uddannelse

Landmans Odense S
nu
Personlig baggrund

Mit navn er August , jeg er 17 år gammel og kommer fra Ærø. Jeg er født på en kvæggård, men da mine forældre startede landbrugsskole, flyttede vi et hus få km. der fra. Min mor og far har drevet skole i næsten 15 år. Vi har selv en Hereford besætning, en gedebesætning, samt en svinebesætning, alle vores dyr og jord er økologisk.
Jeg startede som EUX elev på Dalum Landbrugsskole i august. Jeg startede med at slå græs for naboen da jeg var 10, siden er det vokset og jeg har været oppe op slå græs for 15.
Jeg fik også 2 geder i gave som lille, siden er besætningen vokset, og jeg har selv stået for at fodre og passe dem, i dag har vi 15 moderdyr.
Jeg er glad og udadvendt som person. Jeg er løsningsorienteret og ansvarbevidst, og er ikke bange for at sige min mening.

Fritidsinteresser
Jeg elsker at være sammen med mine venner og køre på knallert. meget af min fritid går også med landbrug, da det er her min store interesse ligger

Opret en arbejdsgiverprofil og se kontaktoplysninger

Opret profil Log ind

Dit næste skridt


Fakta

Køn Mand

Alder 17

Bor i 5970 Ærøskøbing

Vil gerne arbejde I Syddanmark

Arbejdsområder Kvæg, Planteavl: Grovfoder, Salgsafgrøder

Ønsket stillingstype Unge/Elever

Interesseret i økologi Ja

Arbejdstider Fuldtid

Sprog Dansk

Kørekort Traktor

Opslået 06.12.2018

Jobstart 01.08.2019

CV ID 26420

Opret søgeagent På baggrund af dette CV