Gå til hovedindholdet
Jobstafet Log ind

Hvordan får jeg de bedste match på mit stillingsopslag?

Søger du specifikt en medarbejder til et bestemt afsnit i stalden - f.eks. farestalden, så afkryds farestalden i din søgeagent. Det vil give dig et præcist match, på en medarbejder til farestalden.

Vil du søge mere bredt, så afkryds alle afsnit (farestald, slagtesvin, løbe-/drægtighedsstald etc.) i din søgeagent, så får du besked, når alle CV indenfor svin bliver opslået.

Dit stillingsopslag matcher med jobsøgerens jobagent. Derfor er det vigtigt, at du i dit stillingsopslag vælger specifikt det/de afsnit, du skal bruge en medarbejder til, så jobsøgeren får det bedste match, direkte på den afdeling, han søger i.

Søger du en allround medarbejder, så afkryds i svin på dit stillingsopslag - og ikke alle afsnit, så kan medarbejderen se det er en allround stilling og ikke et bestemt afsnit.

Lav dit stillingsopslag så specifikt som muligt på stillingstype, arbejdsområde og geografi. Dine søgeagenter må gerne være mere "brede", da du selv kan sortere i matchen, hvorimod jobsøgeren gerne vil have match, så præcis som muligt.